Microsoft va anunta detalii despre HTC HD2 si Windows Phone 7 in martie

1.247 ori
<b>Microsoft va anunta detalii despre HTC HD2 si Windows Phone 7 in martie</b>Un mesaj postat pe Twitter de catre Microsoft, prin intermediul contului oficial Windows Phone anunta ca gigantul din Redmond va oferi detalii despre HTC HD2 si Windows Phone 7 luna viitoare. Sa fi venit momentul lansarii unui upgrade WP7 pe HD2? &nbsp;...

Un mesaj postat pe Twitter de catre Microsoft, prin intermediul contului oficial Windows Phone anunta ca gigantul din Redmond va oferi detalii despre HTC HD2 si Windows Phone 7 luna viitoare. Sa fi venit momentul lansarii unui upgrade WP7 pe HD2?

Prezentat la MWC 2010 saptamana trecuta, sistemul de operare arata foarte bine si stiam deja ca HTC HD2 il poate rula, datorita specificatiilor sale impresionante. Cu o saptamana in urma am descoperit si o imagine (falsa), care a facut furori pe web, infatisand un HD2 care rula noul OS. Acest lucru se va intampla in curand, probabil, dar nu imediat dupa anuntarea OS-ului.

Microsoft va anunta detalii despre HTC HD2 si Windows Phone 7 in martie

Asteptam cu nerabdarea momentul in care vom juca titluri Xbox Live pe HTC HD2, desi ni s-ar parea mai interesanta o lansare a lui Windows Phone 7 pe un telefon produs de Microsoft, eventual cu sprijin Asus, asa cum se zvoneste in ultima vreme.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×