Primele telefoane LG Windows Phone 7 sosesc pana la toamna

1.353 ori
<b>Primele telefoane LG Windows Phone 7 sosesc pana la toamna</b>Una dintre cele mai importante lansari de la MWC 2010 a fost cea a platformei Microsoft Windows Phone 7. Desi acest OS arata foarte bine, suntem curiosi sa aflam cand va fi el finalizat si cand vor sosi primele terminale ce il ruleaza pe piata. Un nou...

Una dintre cele mai importante lansari de la MWC 2010 a fost cea a platformei Microsoft Windows Phone 7. Desi acest OS arata foarte bine, suntem curiosi sa aflam cand va fi el finalizat si cand vor sosi primele terminale ce il ruleaza pe piata.

Un nou zvon afirma ca primele telefoane LG cu Windows Phone 7 la bord vor fi lansate pana in luna septembrie a acestui an. Trebuie totusi sa ne indoim de aceasta informatie, de vreme ce ea nu are o sursa credibila, in afara poate de o discutie a celor de la Engadget cu LG. Aparent, Microsoft ar fi promis sa lanseze primele handseturi de acest gen inainte de sarbatorile de iarna.

E foarte probabil ca primul smartphone cu noul sistem de operare pe el sa fie un HTC, avand in vedere cooperarea dintre compania taiwaneza si Microsoft, dar nici restul producatorilor nu vor fi neglijati. Si totusi cum ramane cu telefonul produs de Microsoft?

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×