Microsoft va cumpara Musiwave

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 856 ori
<b>Microsoft va cumpara Musiwave</b>Microsoft se afla in discutii cu firma franceza Musiwave, specializata in muzica pe terminalele mobile. Se pare ca gigantul software doreste sa achizitioneze compania, tratativele in acest scop desfasurandu-se chiar acum. Musiwave furnizeaza la ora...

Microsoft se afla in discutii cu firma franceza Musiwave, specializata in muzica pe terminalele mobile. Se pare ca gigantul software doreste sa achizitioneze compania, tratativele in acest scop desfasurandu-se chiar acum.

Musiwave furnizeaza la ora actuala servicii mobile de muzica catorva operatori de renume, ca Orange, iar Microsoft planuieste sa foloseasca softurile companiei pentru a demara propriul serviciu de downloaduri muzicale. Gigantul care va achizitiona Musiwave doreste sa concureze cu Nokia si al sau Music Store, Microsoft dorind sa ofere si streaming, pe langa downloadurile anterior mentionate. Noul serviciu rezultat in urma achizitiei companiei franceze va fi disponibil pe terminalele dotate cu Windows Mobile, dar si pe rivalul lui iPod, Zune.

Musiwave are contracte importante cu nume mari din industria muzicala si cu provideri de continuturi, ceea ce inseamna ca Microsoft va obtine un avantaj si la acest capitol. Nu cunoastem inca detaliile financiare ale apropiatei tranzactii, dar va fi interesant sa urmarim reactia clientilor companiei cu sediul in Franta. Banuim ca Orange nu va fi extrem de incantata sa observe cum providerul sau de continuturi audio este controlat din SUA, in vreme ce izul de monopol isi face simtita prezenta tot mai pregnant.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×