RDS, noul mare jucator al telefoniei mobile

Autor:  | Publicat în:  RCS & RDS 2.238 ori
<b>RDS, noul mare jucator al telefoniei mobile</b>Operatorul de telefonie fixa RCS & RDS este gata sa lanseze pana la finele anului, un serviciu de telefonie mobila, atat in Capitala cat si in alte 10 localitati, conform reprezentantilor companie, citati de catre Evenimentul zilei. Va informasem despre...

Operatorul de telefonie fixa RCS & RDS este gata sa lanseze pana la finele anului, un serviciu de telefonie mobila, atat in Capitala cat si in alte 10 localitati, conform reprezentantilor companie, citati de catre Evenimentul zilei.

Va informasem despre aceasta mutare a companiei intr-un articol anterior si iata ca RCS & RDS se apropie tot mai mult de momentul lansarii pachetului de oferte care includ si servicii de telefonie mobila. Operatorul ar avea nevoie de aproximativ 100 de milioane de euro pentru ca totul sa functioneze perfect si planuieste listarea la bursa din Londra, dar si la Bursa de Valori din Bucuresti, crescandu-si astfel valoarea actiunilor si obtinand destul capital pentru investitii.

La ora actuala piata este dominata de Orange (9.3 milioane clienti) si Vodafone (8.57 milioane clienti), in vreme ce Cosmote recupereaza handicapul, atragand 3 milioane de clienti in doar 2 ani. Zapp isi continua evolutia de nivel mediu, multumindu-se cu cei 500.000 de clienti in nisa sa business, in vreme ce RCS & RDS are planuri mari, dorind chiar sa detroneze operatorii cu nume grele din Romania. Ramane de vazut daca operatorul isi va cuceri publicul cu gratuitati si oferte incredibile, dupa reteta Cosmote, sau prin campanii de rasunet si implementarea rapida a serviciilor de noua generatie, in stil Vodafone.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×