Tastatura glisantă QWERTY Încă trăiește! Un nou telefon LG cu o astfel de tastatură ajunge pe web - LG Optimus F3Q

960 ori
<b>Tastatura glisantă QWERTY Încă trăiește! Un nou telefon LG cu o astfel de tastatură ajunge pe web - LG Optimus F3Q</b>De fiecare dată când vedem un nou telefon mobil dotat cu tastatura glisantă ne mirăm că astfel de device-uri mai există, deși ele erau la mare căutare cu 7 ani în urmă. Ei bine LG încă mai produce modele noi de acest gen, cum e cazul lui LG...

De fiecare dată când vedem un nou telefon mobil dotat cu tastatura glisantă ne mirăm că astfel de device-uri mai există, deși ele erau la mare căutare cu 7 ani în urmă. Ei bine LG încă mai produce modele noi de acest gen, cum e cazul lui LG Optimus F3Q, care tocmai a ajuns pe web via @evleaks.

Imaginea de mai sus ne prezintă noul model care va sosi în SUA prin operatorul T-Mobile începând cu 22 ianuarie. în cazul în care nu știați, în State astfel de terminale rămân destul de populare. Acest model e practic o variantă modificată de LG Optimus F3, având aceleași dotări ca și acel model, doar ca și un design diferit.

F3Q vine cu un display de 4 inch, cu rezoluție 480 x 800, un procesor dual core de 1.2 GHz, o cameră de 5 megapixeli în spate și o baterie de 2460 mAh. Avem la dispoziție și LTE, Android 4.1.2 și o tastatură QWERTY cu 5 rânduri, dintre care unul numeric. Acesta e genul de model midrange care la T-Mobile costa zero dolari cu abonament.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×