Microsoft Windows Mobile 6: Standard, Profesional, și Clasic

Autor:  | Publicat în:  Windows Mobile 1.626 ori
<b>Microsoft Windows Mobile 6: Standard, Profesional, și Clasic</b>Există sistemele de operare Windows XP (și Vista) pentru PC-ul dvs. de acasă, totodata există și multe versiuni ale acestor programe. în timp ce așteptăm cu nerăbdare lansarea oficială a Windows Mobile 6 &ndash; nume de cod Crossbow în curs de...

Există sistemele de operare Windows XP (și Vista) pentru PC-ul dvs. de acasă, totodata există și multe versiuni ale acestor programe. în timp ce așteptăm cu nerăbdare lansarea oficială a Windows Mobile 6 – nume de cod Crossbow în curs de dezvoltare – ar trebui să ne obișnuim cu noile denumiri pe care Billy Gates și amicii săi le-au născocit pentru a înlocui pe cele folosite în Windows Mobile 5.

Vor exista (cel puțin) trei versiuni de Windows Mobile 6, iar  toate vin cu plăcuțe generice. Ce se numea odată Smartphone (pentru telefoanele ce nu au ecran tactil) se va numi telefon „Standard”, Pocket PC Phone Edition vor fi telefoane „Profesionale”, iar Pocket PC-ul va fi pus în categoria „Clasic”.

⚡ Avem 3 telefoane de dat celor care ghicesc ora la care dă startul eMAG promoției de Black Friday în 2018 (detalii AICI).
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×