Motorola intră În parteneriat cu Texas Instruments pentru dispozitive wireless de mare viteză

839 ori
<b>Motorola intră În parteneriat cu Texas Instruments pentru dispozitive wireless de mare viteză</b>Motorola și Texas Instruments sunt deja parteneri, totuși, aceștia își extind&nbsp; relația semnând un nou acord prin care cele două companii vor colabora pentru tehnologiile 3G, WiMAX și OMAP. Prin alăturarea eforturilor, aceștia speră să...

Motorola și Texas Instruments sunt deja parteneri, totuși, aceștia își extind  relația semnând un nou acord prin care cele două companii vor colabora pentru tehnologiile 3G, WiMAX și OMAP. Prin alăturarea eforturilor, aceștia speră să dezvolte‚ dispozitive mobile noi, optimizate.

în timp ce întreaga idee de tehnologie mobilă 3G nu este atât de răspândită în America de Nord pe cât este în alte părți ale lumii, standardele de mare viteză vor deveni mai des întâlnite în anii următori, și astfel, dezvoltatorii vor trebui să fie la curent cu cea mai recentă tehnologie. Motorola va crea noi telefoane 3G, ce vor fi bazate pe o soluție 3G particularizată TI ce va include o înaltă performanță, procesoare eficiente de la arhitectura TI OMAP 3.

Aceste noi telefoane sunt preconizate să fie la dispoziția consumatorilor în 2008. Funcțiunea principală 802.16e mobile WiMAX este o clauză centrală a acestui acord ce va include și funcții audio, video și date pentru aplicații de putere scăzută.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×