Misterul aplicatiilor iPhone

980 ori
<b>Misterul aplicatiilor iPhone</b>Privind cele mai noi clipuri care prezinta aplicatiile terminalului de la Apple am observat ca numarul de icoane ce reprezinta aplicatiile telefonului s-a schimbat, de la 11 la 12. In toate imaginile ce prezentau ecranul telefonului puteam observa 3...

Privind cele mai noi clipuri care prezinta aplicatiile terminalului de la Apple am observat ca numarul de icoane ce reprezinta aplicatiile telefonului s-a schimbat, de la 11 la 12.

In toate imaginile ce prezentau ecranul telefonului puteam observa 3 randuri de icoane ale aplicatiilor (2 randuri de cate 4 icoane si un al treilea cu 3 icoane). Ei bine, o noua reclama prezinta fanilor terminalului 12 icoane in loc de cele 11 de pana acum. Ne gandim automat ca iPhone va beneficia de numeroase update-uri ale aplicatiilor sale, dar oare a sosit deja acest moment?

iPhone

Totusi este vorba despre un singur clip publicitar, in care intr-o clipa vedem 3 icoane pe ultimul rand: "Calculator" , "Notes" si "Settings" si apoi brusc vedem 4: "Clock", "Calculator", "Notes", "Settings". Se pare ca o aplicatie misterioasa a "impins" icoanele cu un spatiu mai jos, dar nu stim inca despre ce fel de aplicatie este vorba. Cum este posibil ca intr-un clip lansat oficial sa existe o astfel de lipsa de continuitate intre imagini? Sa fie inca o strategie ciudata de marketing a celor de la Apple sau un teaser foarte avansat? Producatorii celui mai asteptat terminal din ultimii ani ar fi trebuit sa stie deja ca exista mii de oameni care sunt gata sa disece frame cu frame orice clip de prezentare a telefonului.

Speculatiile de pe forumurile de specialitate in legatura cu aplicatia misterioasa includ teorii de genul: o aplicatie speciala pentru YouTube, o functie noua de gaming, o aplicatie de diagnosticare folosita de cei de la Apple in teste, Microsoft iOffice si multe altele. O teorie extrem de plauzibila afirma ca icoanele au fost rearanjate din motive estetice, pentru a se acoperi acel gol din partea inferioara a ecranului, dar vom afla adevarul abia peste 10 de zile, cand va fi lansat in sfarsit cel mai controversat terminal al anului.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×