Mio trece pe ecran panoramic cu C520 DigiWalker GPS

Autor:  | Publicat în:  Mio 2.737 ori
<b>Mio trece pe ecran panoramic cu C520 DigiWalker GPS</b>Noul telefon de la Mio, DigiWalker C520 GPS, va aduce harti si amuzament pe ecran panoramic. Va ofera posibilitatea de a alege intre vizualizare pe tot ecranul sau impartita pe segmente, a hartilor, iar functia text-vorbire emite cu voce tare avertizand...

Noul telefon de la Mio, DigiWalker C520 GPS, va aduce harti si amuzament pe ecran panoramic. Va ofera posibilitatea de a alege intre vizualizare pe tot ecranul sau impartita pe segmente, a hartilor, iar functia text-vorbire emite cu voce tare avertizand numele strazilor cum ar fi "la dreapta pe Magheru", astfel incat sa nu va luati ochii de la drum.

Bluetooth-ul incorporat permite cuplarea unui al doilea telefon la C520, astfel incat il puteti folosi pentru apeluri hands-free din masina. Exista un slot de memorie aditionala SD/MMC pentru video si muzica, si va intra in sistemul stereo al masinii prin Bluetooth astfel incat sa puteti asculta ce doriti cu ajutorul difuzoarelor masinii.

Noul Digiwalker are mai mut spatiu de ecran decat predecesorul sau, singurul defect fiind ca nu este destul de comod pentru buzunar.

Mio C520 DigiWalker, poate fi achizitionat la pretul de 1.699 RON de la Flamingo Computers.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×