Primul Nokia E90 Communicator dat la licitatie pentru $5000

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.984 ori
<b>Primul Nokia E90 Communicator dat la licitatie pentru $5000</b>Daca ati rasfoit fotografiile telefonului Nokia E90 Communicator sperand ca veti fi primul care il va primi, ne pare rau sa va stricam visele. Dupa cate se pare, Nokia a dat deja primul E90 din lume, pentru a fi vandut la o licitatie de caritate din...

Daca ati rasfoit fotografiile telefonului Nokia E90 Communicator sperand ca veti fi primul care il va primi, ne pare rau sa va stricam visele.

Dupa cate se pare, Nokia a dat deja primul E90 din lume, pentru a fi vandut la o licitatie de caritate din Jakarta, Indonesia. Hartono Gunawan (in centru) a luat acasa dispozitivul dupa ce a achitat $5,000 pentru a fi primul proprietar de E90 din cei ce tanjesc la unul, si tinand cont de faptul ca veniturile se vor duce catre UNICEF, suntem siguri ca spatiul gol din portofel se va umple de sentimente calde si linistitoare.

Desigur daca ne luam dupa expresia de pe fata lui, ne intrebam daca tipul asta simte oare deja remuscarile cumparatorului.

⚡ Avem 3 telefoane de dat celor care ghicesc ora la care dă startul eMAG promoției de Black Friday în 2018 (detalii AICI).
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×