Mireo Navigation powered by Cosmote, o nouă soluție de navigare pe mobil

2.479 ori
<b>Mireo Navigation powered by Cosmote, o nouă soluție de navigare pe mobil</b>Am testat soluția de navigare Mireo pe tableta Evotab Fun, dar iată că acum ea revine într-o formă nouă și îmbunătățită, sub umbrelă Cosmote România. E vorba despre Mireo Navigation powered by Cosmote, o aplicație care va permite...

Am testat soluția de navigare Mireo pe tableta Evotab Fun, dar iată că acum ea revine într-o formă nouă și îmbunătățită, sub umbrelă Cosmote România. E vorba despre Mireo Navigation powered by Cosmote, o aplicație care va permite utilizatorilor să găsească destinațiile dorite.

Aplicația este destinată pentru Android și include hărți pentru România și Europa. Folosind funcția GPS a terminalului vostru, Mireo ghidează clienții Cosmote către destinație și oferă și acces la puncte de interes și locuri pentru divertisment. Hărțile sunt gratuite, stocate pe device și veți putea naviga astfel întotdeauna, inclusiv în roaming, fără costuri în plus.

Clienții Cosmote care beneficiază o extraoptiune Connect Mobile vor avea până la 30 aprilie 2013 posibilitatea de a activa gratuit o aplicație mobila pe lună. Puteți alege între Mireo Navigation sau RadarMe, ambele powered by Cosmote. Puteți alege să activați într-o lună Mireo și să plătiți RadarMe, iar luna viitoare să le inversați, plătind pentru cealaltă.

Mireo se descarcă de aici și necesită de la Android 2.2 în sus. Dacă vreți să activați opțiunea plătită Mireo ea costa lunar 1.49 euro.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×