Declarație interesantă a unui operator telecom european: Smartphone-urile ieftine sunt la mare căutare

1.171 ori
<b>Declarație interesantă a unui operator telecom european: Smartphone-urile ieftine sunt la mare căutare</b>Stephane Richard este CEO la France Telecom și a dat in interviu către ediția americană a Bloomberg. Vă dați seama că afirmațiile lui sunt atent realizate și nu reprezintă o impresie de moment. &nbsp; A declarat că France Telecom a sesizat un...

Stephane Richard este CEO la France Telecom și a dat in interviu către ediția americană a Bloomberg. Vă dați seama că afirmațiile lui sunt atent realizate și nu reprezintă o impresie de moment.

A declarat că France Telecom a sesizat un nou trend în 2013 în ce privește achiziția de smartphone-uri. Segmentul low-cost este la mare căutare și mai ales de când specificațiile tehnice au început a fi cât de cât decente. Aici aș putea adăuga că deja telefoane precum Nokia Lumia 520, Allview P5, P4 DUO și alte telefoane de sub pragul a 1000 de lei au început a fi motorizate, cu ghilimele de rigoare, de procesoare dual-core, 512 sau 1 GB RAM, display-ul crește la 4 sau 4.3 inch cu rezoluție WVGA sau qHD.

CEO-ul France Telecom declara că de multe ori se ajunge ca un utilizator să schimbe rețeaua, dar să aleagă a-și păstra smartphone-ul și nu a merge pe o achiziție nouă, se preferă cartelele preplătite în dauna unui abonament.

Va fi interesant de văzut dacă HTC One, Samsung Galaxy S4 sau următorul iPhone vor înregistra un recul în ce privește vânzările pe plan european. înclin să cred că nu se va produce asta.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×