Misteriosul device Sony ce seamană cu o sticlă de parfum apare În noi fotografii; lansarea programată pentru 22 august

Autor:  | Publicat în:  Sony 616 ori
<b>Misteriosul device Sony ce seamană cu o sticlă de parfum apare În noi fotografii; lansarea programată pentru 22 august</b>După ce anterior am putut remarca o serie de imagini cu un viitor produs Sony ce pare a fi destinat iubitorilor de fotografie de tip selfie, iată că astăzi noi fotografii cu device-ul în cauză ajung pe web. Deși la prima vedere, acesta pare a fi un...

După ce anterior am putut remarca o serie de imagini cu un viitor produs Sony ce pare a fi destinat iubitorilor de fotografie de tip selfie, iată că astăzi noi fotografii cu device-ul în cauză ajung pe web. Deși la prima vedere, acesta pare a fi un smartphone, site-ul Sony Chinane sugerează faptul că este vorba despre o cameră foto.

Din câte putem vedea, noul device Sony Cyber-shot va fi destinat în special publicului feminin care este pasionat de fotografiile de tip selfie. De asemenea, se pare că acestă cameră foto în formă de sticluță de parfum va sosi în mai multe variante de culoare, până în acest moment fiind remarcate varianta roz și cea albastră.

Misteriosul device Sony ce seamană cu o sticlă de parfum apare În noi fotografii; lansarea programată pentru 22 august

La capitolul design, putem spune că partea transparentă rotativă de deasupra device-ului e plină de stil, indicând caracterul de fashion device, iar uriașul senzor foto pare a promite fotografii de înaltă calitate. Se așteaptă ca Sony să anunțe acest device în mai puțin de două zile, mai precis pe data de 22 august.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×