HTC One (M7) primește În aceste momente actualizarea la Android 4.4.3 KitKat În Europa

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.177 ori
<b>HTC One (M7) primește În aceste momente actualizarea la Android 4.4.3 KitKat În Europa</b>Cu toate că anul acesta, taiwanezii de la HTC au lansat o gamă destul de mare de noi terminale mobile, se pare că modelele anterioare nu sunt lăsate în urmă, în acest caz referindu-ne la suportul software adus. Astăzi aflăm că HTC One (M7) a...

Cu toate că anul acesta, taiwanezii de la HTC au lansat o gamă destul de mare de noi terminale mobile, se pare că modelele anterioare nu sunt lăsate în urmă, în acest caz referindu-ne la suportul software adus. Astăzi aflăm că HTC One (M7) a început să primească actualizarea la Android 4.4.3 în Europa.

De asemenea, ni se aduce la cunoștiință faptul că update-ul a fost confirmat atât de către utilizatori din Slovacia, cât și de utilizatori români care au primit deja actualizarea și pe terminale blocate în rețea. Deși am remarcat faptul că pe unele telefoane a început a-și face apariția update-ul Android 4.4.4 KitKat, se pare că versiunea 4.4.3 adusă de HTC înglobează toate acele îmbunătățiri la capitolul securitate din versiunea mai nouă.

Acest nou update poartă numărul 6.09.401.5 și va ocupa aproximativ 550 MB odată ce va fi instalat pe telefon. Printre noile funcții aduse de această actualizare se numără și update-uri pentru o serie de aplicații HTC, cum ar fi Galeria, Camera sau Managerul de sincronizare.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×