Misteriosul prototip Nokia Symbian^3 isi face aparitia cu softul blocat; Nokia il vrea inapoi!

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.657 ori
<b>Misteriosul prototip Nokia Symbian^3 isi face aparitia cu softul blocat; Nokia il vrea inapoi!</b>Intr-o poveste ce aminteste de prototipul iPhone 4 pierdut de Apple, misteriosul slider Nokia pe care l-am tot vazut in aceste zile a fost blocat de la distanta de catre producatorul sau. Terminalul, care ar fi putut fi Nokia N9, N98 sau un N8 cu...

Intr-o poveste ce aminteste de prototipul iPhone 4 pierdut de Apple, misteriosul slider Nokia pe care l-am tot vazut in aceste zile a fost blocat de la distanta de catre producatorul sau. Terminalul, care ar fi putut fi Nokia N9, N98 sau un N8 cu tastatura este acum inutil, la capitolul software.

Stim sigur ca acesta nu este modelul N9, deoarece nu ruleaza MeeGo, ci Symbian^3, iar cei de la TechnoBuffalo au privit cum handsetul isi pierde tot softul in fata ochilor lor uimiti. Intre timp, Negri Electronics, un alt site care a analizat terminalul, afirma ca autoritatile investigheaza deja felul in care prototipul a ajuns pe mana lor.

Inainte de a fi blocat, telefonul cu ecran de 4 inchi a fost vazut suportand playback YouTube, iar la minutul 5:45 al clipului prototipul este vazut dandu-si duhul. Iata despre ce e vorba:

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×