Nokia N98, telefon de 12 megapixeli scapat pe web intr-o serie de imagini

Autor:  | Publicat în:  Nokia 7.089 ori
<b>Nokia N98, telefon de 12 megapixeli scapat pe web intr-o serie de imagini</b>Portalul chinez IT168.com a oferit recent publicului o serie de imagini cu un nou terminal Nokia, aparent modelul N98. Este vorba de fapt ca telefonul cu camera de 12 megapixeli N8-00, dar acesta este doar un nume de cod, sub care descopeream handsetul cu...

Portalul chinez IT168.com a oferit recent publicului o serie de imagini cu un nou terminal Nokia, aparent modelul N98. Este vorba de fapt ca telefonul cu camera de 12 megapixeli N8-00, dar acesta este doar un nume de cod, sub care descopeream handsetul cu cateva saptamani in urma.

Nokia N98

Imaginile live confirma existenta unui nou telefon cu camera performanta produs de Nokia si mai aflam ca lista sa de specificatii include Symbian^3 OS, un display touch capacitiv de 3.5 inchi, un port HDMI si camera anterior mentionata. Aceasta din urma vine cu suport pentru captura video HD, lentila Carl Zeiss Tessar si un blitz Xenon, o premiera pentru Nokia.

Nokia N8-00

Nokia N98

IT168 afirma ca acest presupus Nokia N98 exista cu siguranta, ceea ce pare destul de plauzibil, dar nu suntem atat de siguri in ce priveste numele, deoarece finlandezii ar putea adopta un nou model de numire a handseturilor.

-nokia-n8-00-12mp-symbian3-flagship

Nokia N98 12 megapixeli

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×