Steve Jobs ridiculizeaza problema lui iPhone 4 printr-un e-mail catre un client

1.202 ori
<b>Steve Jobs ridiculizeaza problema lui iPhone 4 printr-un e-mail catre un client</b>Toata lumea este deja la curent cu faptul ca noul iPhone 4 are probleme cu semnalul, in vreme ce doar Apple pare a nega acest lucru. Bossul companiei, Steve Jobs a raspuns recent la un email cu privire la aceste probleme, sfatuindu-si clientul sa tina...

Toata lumea este deja la curent cu faptul ca noul iPhone 4 are probleme cu semnalul, in vreme ce doar Apple pare a nega acest lucru. Bossul companiei, Steve Jobs a raspuns recent la un email cu privire la aceste probleme, sfatuindu-si clientul sa tina telefonul in alt mod. Ei bine iata ca de aceasta data Jobs raspunde la un alt email, afirmand ca "nu exista probleme cu semnalul" si sfatuindu-si clientul sa "ramana pe receptie".

Acest mail ar putea semnala lansarea apropiata a unui update software pentru handset, care ar imbunatati timpul de raspuns al baseband-ului, trecand la cel mai bun semnal disponibil. In vreme ce speculatiile initiale afirmau ca problema cu semnalul este cauzata de telefon si de defecte hardware, iata ca posibilitatea unui bug software creste pe zi ce trece.

Pana ce Apple va oferi publicului update-ul necesar, singura solutie viabila o reprezinta carcasele din cauciuc, care par a impiedica aparitia problemelor cu semnalul.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×