Misteriosul telefon LG "L63BL" primeşte certificarea FCC, numele său de cod intrigă

1.204 ori
<b>Misteriosul telefon LG "L63BL" primeşte certificarea FCC, numele său de cod intrigă</b>În cadrul târgului de tehnologie Mobile World Congress 2017 este de așteptat ca sud-coreenii de la LG Electronics să prezinte noul flagship G6, dar și alte modele mid-range. Printre acestea s-ar putea număra și LG L63BL - telefon care tocmai ce a primit

LG ar trebui să aducă o serie de telefoane noi la MWC 2017, în frunte cu LG G6, dar vom vedea probabil şi câteva modele midrange din seria X eventual. Până atunci e de aşteptat să vedem şi aceste produse fiind certificate de FCC, cum se întâmplă cu misteriosul handset de mai jos. El poartă numele de cod LG "L63BL" şi a primit aprobarea FCC.

Documentele oficiale confirmă suportul pentru GSM, WCDMA şi benzi LTE (850, 1700 şi 1900 MHz), ceea ce indică o lansare internaţională. Numele de cod al acestui model nu se aliniază cu vreun smartphone cunoscut deja, ceea ce ne intrigă. Asta ar putea însemna că va da startul unei noi serii. Dacă veţi căuta pe Google acest nume veţi găsi un telefon LG vândut de către Walmart în cadrul serviciului Straight Talk.

Terminalul aduce puţin cu LG Optimus G Pro, dar acel format a fost abandonat de LG de ceva vreme, deci sunt şanse mici să îl mai vedem adoptând acest design. Vă reamintesc că anul trecut LG anunţa telefoane ca X Cam, X Screen şi ulterior alte modele din această gamă, în avanpremiera lui MWC 2016. Așteptăm acum şi urmaşii lor.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×