Mitsubishi nu va mai produce telefoane mobile!

Autor:  | Publicat în:  Mitsubishi 1.928 ori
<b>Mitsubishi nu va mai produce telefoane mobile!</b>Mitsubishi Electric a anuntat astazi ca nu va mai produce telefoane mobile din cauza pierderilor inregistrate in industria mobila , dar si din cauza rivalilor prea puternici. Piata japoneza a telefoniei mobile era deja prea aglomerata, iar cererea de...

Mitsubishi Electric a anuntat astazi ca nu va mai produce telefoane mobile din cauza pierderilor inregistrate in industria mobila , dar si din cauza rivalilor prea puternici.

Piata japoneza a telefoniei mobile era deja prea aglomerata, iar cererea de terminale mobile scade, avand in vedere faptul ca toti locuitorii Japoniei poseda un handset, iar populatia este in scaderede asemenea. Japonia, o tara cu 127 de milioane de locuitori are peste 100 de milioane de telefoane mobile operationale, reprezentand o provocare uriasa pentru operatorii locali si furnizorii de servicii de telecomunicatii. Mitsubishi se asteapta ca vanzarile sale de telefoane mobile in acest an fiscal (pana in martie) sa ajunga la 2.1 milioane de unitati, valorand 970 de milioane de dolari.

Acestea se vor vinde in special prin intermediul operatorului japonez NTT DoCoMo. Mitsubishi detine un procent infim din piata japoneza, care are vanzari anuale de 50 de milioane de handseturi. Compania a anuntat ca nu planuieste concedieri in masa, ci doar mutarea a 600 de muncitori in alt sector industrial, deocamdata. Mitsubishi se va orienta incepand cu anul fiscal care urmeaza catre sectoare mai profitabile, cum ar fi infrastructura comunicationala, sistemele de securitate de tip business si sisteme de automatizare a fabricilor.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×