ASUS Lamborghini ZX1 depistat la CeBIT 2008

1.638 ori
<b>ASUS Lamborghini ZX1 depistat la CeBIT 2008</b>Suntem cu ochii in 4 inainte de debutul celui mai mare show tech al anului, CeBIT 2008, caci marii producatori de terminale mobile si marii operatori pregatesc handseturile care vor seta trendul acestui an. Printre acestea se numara si pana de curand...

Suntem cu ochii in 4 inainte de debutul celui mai mare show tech al anului, CeBIT 2008, caci marii producatori de terminale mobile si marii operatori pregatesc handseturile care vor seta trendul acestui an. Printre acestea se numara si pana de curand zvonul ZX1, produs de ASUS.

Terminalul este un handset dotat cu Windows Mobile 6 Professional si, conform celor de la engadgetmobile nu isi merita numele Lamborghini. In afara unui pad navigational in forma unei embleme Lamborghini si a unui ceas inspirat dintr-un vitezometru, nimic nu aminteste de brandul celebrului producator de supercar-uri. Terminalul este un handset 3G cu suport pentru conectivitate HSDPA 850/1900/2100 si quadband GSM/EDGE, dotat cu camera de 3 megapixeli cu autofocus .

ZX1 dispune si de o camera frontala, VGA , destinata videoconvorbirilor, iar pe lista de specificatii tehnice a terminalului se afla si 256MB ROM, 128MB RAM, slot pentru extensii microSD, GPS, WiFi si tipicul display QVGA. Handsetul are o grosime de 13.2 mm, inca o data indepartandu-se de silueta de invidiat a masinilor care i-au imprumutat numele. Vom reveni cu detalii despre acest telefon, pe masura ce ASUS dezvaluie mai multe detalii despre el la CeBIT 2008.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×