Samsung lucreaza la un telefon dual SIM ieftin - P240 DuoS

3.324 ori
<b>Samsung lucreaza la un telefon dual SIM ieftin - P240 DuoS</b>Se pare ca telefoanele dual SIM sunt la moda, de vreme ce majoritatea producatorilor de terminale creeaza astfel de handseturi si le pun la dispozitia publicului la preturi rezonabile. Acesta este si cazul lui Samsung P240 DuoS, telefonul din imaginea...

Se pare ca telefoanele dual SIM sunt la moda, de vreme ce majoritatea producatorilor de terminale creeaza astfel de handseturi si le pun la dispozitia publicului la preturi rezonabile. Acesta este si cazul lui Samsung P240 DuoS, telefonul din imaginea urmatoare:

Samsung planuieste sa puna in vanzare aceste terminal in a doua jumatate a acestui an, ca o varianta mai ieftina a lui Samsung D880 DuoS, un alt handset dual SIM care costa 700 de dolari. Revenind la P240 DuoS, telefonul este dotat cu Bluetooth 2.0, camera de 2 megapixeli, slot pentru carduri micorSD, radio FM cu RDS, display cu diagonala de 2 inch si player MPEG4. Terminalul care include toate aceste feature-uri masoara 115.1 x 48.6 x 15.7mm, iar "inima" sa este un procesor Philips PNX5230+OM6357.

Telefonul dual SIM suporta conectivitate tri-band GSM (900/1800/1900 MHz) si va fi disponibil la pretul de 270 de euro. Samsung pregateste si un terminal dual SIM care ruleaza Windows Mobile, dar si unul dotat cu Symbian, care va fi lansat in 2009. In general telefoanele dual SIM sunt puse in vanzare "la liber", de vreme ce marii operatori nu apreciaza faptul ca handseturile din oferta lor pot opera si in reteaua rivalilor, de aici si popularitatea acestor terminale cu preturi rezonabile.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×