Moartea unui slider - BlackBerry Milan a fost anulat din cauza problemelor hardware!

965 ori
<b>Moartea unui slider - BlackBerry Milan a fost anulat din cauza problemelor hardware!</b>Problemele de la RIM continuă și de această dată creatorul de terminale BlackBerry a pus capăt unui proiect ce implică un nou terminal, BlackBerry Milan. Terminalul fusese subiect de zvonuri nu cu mult timp în urmă și acum a fost anulat din cauza...

Problemele de la RIM continuă și de această dată creatorul de terminale BlackBerry a pus capăt unui proiect ce implică un nou terminal, BlackBerry Milan. Terminalul fusese subiect de zvonuri nu cu mult timp în urmă și acum a fost anulat din cauza unor probleme de hardware.

între timp aflăm și că actualul duo de co-CEO ai companiei ar putea părăsi firma canadiană, în urma votului acționarilor. în ce îl privește pe BlackBerry Milan, acesta ar fi trebuit să fie un handset cu BlackBerry 10 OS la bord și dotat cu o tastatură glisantă portret QWERTY. Ultima oară când RIM era subiect de știri, ne așteptam la o lansare de terminale BB 10 la începutul acestui an, dar deocamdată lucrurile nu arată deloc bine. Se zvonea că aceste noi device-uri vor veni cu procesoare dual core Qualcomm, dar până la urma lansarea a fost amânată până în a doua jumătate a acestui an.

Cei de la BlackBery OS afirmă că totul este o șaradă și că nici măcar un singur telefon cu BlackBerry 10 OS la bord nu a intrat în producție. în aceste condiții nu văd alte soluții decât că RIM să înceapă să aștepte oferte de cumpărare de la alte companii, din cauza degringoladei care a cuprins producătorul canadian. O altă variantă ar fi o restructurare radicală, dar aceasta ar fi greu de realizat, mai ales într-o economie instabilă precum cea actuală.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×