Ni se pregătește ceva! Un misterios model Sony Ericsson Xperia are parte de un teaser pentru CES 2012

1.403 ori
<b>Ni se pregătește ceva! Un misterios model Sony Ericsson Xperia are parte de un teaser pentru CES 2012</b>Startul showurilor tech din acest an va fi dat de către CES 2012, în cadrul căruia vom vedea și primele telefoane și tablete quad core din 2012. și Sony Ericsson are planuri mari pentru evenimentul care debutează luna viitoare în Las Vegas, deja...

Startul showurilor tech din acest an va fi dat de către CES 2012, în cadrul căruia vom vedea și primele telefoane și tablete quad core din 2012. și Sony Ericsson are planuri mari pentru evenimentul care debutează luna aceasta pe data de 9 în Las Vegas, deja dezvăluind un teaser pentru un viitor telefon... sau poate chiar o tabletă.

Ni se promite "ceva mare" și este menționată seria Xperia, deci șansele sunt mari să vedem în sfârșit acel smartphone dual core cu procesor de 1.5 GHz pe care îl așteptam. Vă reamintesc că Sony Ericsson nu a intrat până acum pe piața dual core și nici pe cea Windows Phone. E posibil ca acest nou handset să fie Sony Ericsson LT28a, un terminal LTE cu o cameră de 13 megapixeli și un procesor precum cel menționat mai sus. Acest device ar rula Android 4.0 Ice Cream Sandwich și ar avea un design destul de asemănător cu cel al lui Arc.

în afară de teaserul de mai sus avem și imaginea de mai jos, care arată un grup de tineri adunați în jurul unui telefon mobil. Observăm că acesta este un smartphone de culoare neagră, destul de lat și aparent adresat unui public tânăr. Asta înseamnă că vom vedea socializare din plin pe nou venitul device Xperia și probabil și o nouă versiune de TimeScape, poate chiar una care scapă de interfață destul de învechită. Vă vom ține la curent de îndată ce apar informațiile de la CES!

Ni se pregătește ceva! Un misterios model Sony Ericsson Xperia are parte de un teaser pentru CES 2012

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×