Mobbler aduce streamingul Last.FM pe Symbian S60

930 ori
<b>Mobbler aduce streamingul Last.FM pe Symbian S60</b>Daca numele "Mobbler" nu va suna familiar, trebuie sa aflati ca o versiune beta a acestui client Symbian S60 pentru serviciul Last.FM a fost lansata in aprilie. Last.FM este un serviciu web radio care "invata" ce fel de muzica ii place utilizatorului, cu...

Daca numele "Mobbler" nu va suna familiar, trebuie sa aflati ca o versiune beta a acestui client Symbian S60 pentru serviciul Last.FM a fost lansata in aprilie.

Last.FM este un serviciu web radio care "invata" ce fel de muzica ii place utilizatorului, cu ajutorul datelor colectate de catre playerul MP3 sau de catre clientul sau web-based. Astfel, vor fi generate posturi radio personalizate cu genul de muzica pe care il adorati si formatiile preferate. Mobbler este cel mai bun client Last.FM pentru telefoanele S60, dar aplicatia, in versiunea sa veche putea doar colecta date despre preferintele utilizatorului.

Acest feature intra in actiune prin conectarea la playerul audio de pe telefon si memorarea melodiilor ascultate. Clientul are obiceiul bun de a face predictii potrivite in legaturile cu gustul muzical al utilizatorului si veti descoperi noi formatii folosind site-ul, dar va veti si aminti de melodii care v-au placut candva. Acum Mobbler a lansat o versiune updatata a clientului, care suporta streaming muzical direct prin Last.FM, o optiune perfecta pentru cei care folosesc un abonament date nelimitat, sau WiFi, sau un telefon destul de performant.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×