Pilula de fun: vacile care asculta indicatii la casti

1.173 ori
<b>Pilula de fun: vacile care asculta indicatii la casti</b>In cazul in care ati avut vreodata de-a face cu o turma incapatanata de vaci, stiti cat de greu este sa le directionati pe toate pe un singur drum. Ei bine acest lucru poate fi facut acum cu ajutorul gadgetului din imaginea de mai jos: Este vorba despre o...

In cazul in care ati avut vreodata de-a face cu o turma incapatanata de vaci, stiti cat de greu este sa le directionati pe toate pe un singur drum. Ei bine acest lucru poate fi facut acum cu ajutorul gadgetului din imaginea de mai jos:

Este vorba despre o pereche de casti, aflata in stadiul de prototip, care permite fermierilor sa controleze bovinele mai usor. Cercetatorii au folosit un anumit cantec in timpul testelor pentru a face animalele sa se miste. Daca pauza dintre partile melodiei era prea lunga, atunci cantecul pornea din nou, facand vacile sa se miste.

Daca metoda nu functioneaza, headsetul este capabil sa produca un mic soc electric, aplicat vacilor care nu reactioneaza. Cercetatorii mai planuiesc sa testeze si sunete familiare bovinelor pentru a le pune in miscare, cum sunt latratul de caine sau sasaitul unui sarpe. De parca a fi vaca nu era indeajuns de stresant, bietele animale vor trebui acum sa suporte sunete neplacute si sa fie curentate.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×