Pwnage Tool 2.0.2 lansat, iPhone-ul gata de jailbreak

1.405 ori
<b>Pwnage Tool 2.0.2 lansat, iPhone-ul gata de jailbreak</b>La doar cateva zile dupa ce Apple a lansat update-ul de software iPhone 2.0.1, hackerii de la iPhone Dev Team au lansat softul Pwnage Tool 2.0.2. Acesta va face acelasi lucru care si predecesorii sai si anume va debloca terminalele iPhone intr-un minut,...

La doar cateva zile dupa ce Apple a lansat update-ul de software iPhone 2.0.1, hackerii de la iPhone Dev Team au lansat softul Pwnage Tool 2.0.2.

Acesta va face acelasi lucru care si predecesorii sai si anume va debloca terminalele iPhone intr-un minut, de fapt nu chiar atat de repede, dar totusi isi va face treaba. Singura diferenta dintre aceasta versiune si predecesoarele sale este ca iPhone Dev Team ii sfatuieste pe utilizatori sa nu faca upgrade-ul la firmware-ul 2.0.1 pe iPhone daca doresc sa deblocheze telefonul cu o viitoare versiune de Pwnage Tool.

Sau puteti faci upgrade-ul, apoi folosi un jailbreak si debloca handsetul cu ajutorul unei cartele SIM speciale, pe care v-o prezentam intr-un articol anterior. Din pacate aceste hackuri SIM nu au o eficienta garantata, astfel ca am aprecia o abordare software, mai degraba decat una care presupune utilizarea unui mic accesoriu.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×