Mobiado CPT001, telefonul concept fabricat din marmura si aur

2.109 ori
<b>Mobiado CPT001, telefonul concept fabricat din marmura si aur</b>Ni se intampla rar sa gasim un telefon cu un design unic in ziua de azi, iar cand acest lucru se intampla, avem de obicei de-a face cu un concept. Este si cazul lui Mobiado CPT001, telefon de lux care ramane la nivel de concept deocamdata. &nbsp; &nbsp;...

Ni se intampla rar sa gasim un telefon cu un design unic in ziua de azi, iar cand acest lucru se intampla, avem de obicei de-a face cu un concept. Este si cazul lui Mobiado CPT001, telefon de lux care ramane la nivel de concept deocamdata.

Handsetul este unul "dintr-o bucata", o bucata de marmura mai bine zis, acesta fiind factorul sau de unicitate. Aparent, designul terminalului este inspirat din stilul perioadei renascentiste, in vreme ce tehnologia adoptata de Mobiado este una moderna. Trebuie mentionat ca literele de pe handset sunt gravate cu aur, iar butoanele telefonului concept sunt si ele fabricate din aur.

Display-ul touch este fabricat din safir, iar mecanismul de ceas de sub ecran include de asemenea componente din aur. Din cate stim la acest moment, conceptul va deveni realitate in curand, probabil la un pret exorbitant.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×