Multitaskingul lui iPhone OS 4.0, filmat de SlashGear.com (video)

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.265 ori
<b>Multitaskingul lui iPhone OS 4.0, filmat de SlashGear.com (video)</b>Ieri a fost o zi mare pentru Apple, Steve Jobs prezentand oficial platforma iPhone OS 4.0 si serviciul de advertising iAd. Punctul principal de interes al noii platforme il reprezinta cu siguranta suportul sau pentru multitasking, probabil cea mai dorita...

Ieri a fost o zi mare pentru Apple, Steve Jobs prezentand oficial platforma iPhone OS 4.0 si serviciul de advertising iAd. Punctul principal de interes al noii platforme il reprezinta cu siguranta suportul sau pentru multitasking, probabil cea mai dorita functie de iPhone.

Daca sunteti curiosi sa vedeti cum arata multitasking-ul in actiune, aruncati o privire asupra clipului de mai jos, in care veti observa ca apasarea butonului Home de 2 ori va deschide o bara secundara de aplicatii in partea inferioara a ecranului. Aceasta va indeplini rolul de multitasking, prezentandu-i utilizatorului aplicatiile care ruleaza in acel moment si permitandu-i sa treaca de la un software la altul.

Odata ce apasati de 2 ori pe butonul Home, chiar daca sunteti intr-o aplicatie, veti putea vedea si celelalte aplicatii ruland. Suntem totusi curiosi sa aflam cum se vor putea inchide aplicatiile de care nu mai avem nevoie, aceasta parte nefiind prezentata in clip. Zvonurile afirma ca aceasta actiune se va realiza prin apasarea butonului Home o singura data, modul prin care ieseam din aplicatii si pana acum.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×