Nest Cam Outdoor este o cameră video de supraveghere ce costă 200 dolari; iată ce știe să facă (Video)

Autor:  | Publicat în:  Google 1.554 ori
<b>Nest Cam Outdoor este o cameră video de supraveghere ce costă 200 dolari; iată ce știe să facă (Video)</b>Compania Nest deținută de către Google lansează astăzi o cameră video numită Cam Outdoor - dispozitiv menit pentru supravegherea împrejurimilor casei utilizatorilor. Avem la dispoziție și software-ul Nest Aware ce ne pune la dispoziție un istoric al

Numărul de dispozitive ce fac parte din seria Internet Of Things se mărește pe zi ce trece, noi produs sosind chiar și din partea companiei Nest. Această din urmă firmă este cunoscută pentru termostatul inteligent lansat pe piață cu o bună perioadă de timp în urmă, firmă ce a fost fondată de către un fost angajat Apple, și mai apoi cumpărată de către gigantul IT Google.

Nest Cam Outdoor

După cum v-am relatat anterior, fondatorul Nest a părăsit de curând compania, iar acum Nest se axează pe dezvoltarea de module interconectate IoT. Dispozitivul despre care aflăm astăzi se numește Cam Outdoor și este o cameră video companion ce poate filma la rezoluție Full HD, și care aduce două microfoane la pachet prin intermediul cărora se poate comunica cu persoanele aflate în afara casei utilizatorului.

Nest Cam Outdoor

Camera este destinată folosirii în afara casei, oferind totodată și protecție contra interperiilor. Deși face parte din seria de dispozitive IoT, acest device nu oferă prea multe funcții smart - nu se contează la sistemul de alarmă, și nu va alerta autoritățile în situația în care o fărădelege se petrece în împrejurimile captate de către cameră. Totuși, prețul de 200 dolari o transformă într-o soluție accesibilă de monitorizare a căminului.

Pe lângă detaliile tehnice, aflați că această cameră Outdoor Cam vine cu software-ul Nest Aware ce pentru doar 10 dolari pe lună oferă utilizatorului posibilitatea de a accesa un istoric al înregistrărilor video pe ultimele 10 zile. Versiunea de bază vine cu 100 GB stocare în cloud, dar se poate opta și pentru un pachet de 300 GB. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×