Mobiado Grand 350 Pioneer, un telefon de lux care omagiaza NASA

1.791 ori
<b>Mobiado Grand 350 Pioneer, un telefon de lux care omagiaza NASA</b>Am mai auzit de telefoane mobile de lux fabricate din materiale pretioase, dar un handset care include parti dintr-un meteorit este cu siguranta o premiera. Un astfel de unicat este noul Mobiado Grand 350 Pioneer, un terminal care omagiaza NASA, mai bine...

Am mai auzit de telefoane mobile de lux fabricate din materiale pretioase, dar un handset care include parti dintr-un meteorit este cu siguranta o premiera. Un astfel de unicat este noul Mobiado Grand 350 Pioneer, un terminal care omagiaza NASA, mai bine zis zborul Pioneer 10.

Nava Pioneer 10 a fost lansata cu 37 de ani in urma si a fost prima care a calatorit cu succes prin centura de asteroizi a sistemului nostru solar. Telefonul este unul de lux si va fi fabricat doar in 37 de unitati, care vor purta gravata data de lansare a navetei Pioneer, pe partea stanga. Probabil cel mai interesant aspect al acestui handset este faptul ca partea carcasei care acopera bateria sa este fabricata folosind bucati din meteoritul Gibeon, descoperit in Namibia in 1836.

Mobiado Grand 350 Pioneer

Oamenii de stiinta afirma ca acest meteorit ar face parte din centura de asteroizi aflata in apropierea planetelor Jupiter si Marte. Fragmentul cosmic este format in proportie de 90% din fier, 8% nichel, plus fosfor si cobalt. Revenind la Mobiado Grand 350 Pioneer, telefonul vine cu suport pentru conectivitate quad band GSM, HSDPA, WiFi, iar lista de specificatii include si GPS, un display QVGA, o camera de 3.2 megapixeli si un jack audio de 2.5 mm.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×