Mobilpay.ro disponibil acum prin Cosmote

Autor:  | Publicat în:  Cosmote 2.014 ori
<b>Mobilpay.ro disponibil acum prin Cosmote</b>Aflam de pe blogul lui Antonio Eram ca serviciul mobilpay.ro este acum disponibil in reteaua Cosmote si ca Netopia este singurul integrator agreat de catre aceste operator. Daca sunteti posesorul unei cartele Cosmote sau folositi un abonament, serviciul...

Aflam de pe blogul lui Antonio Eram ca serviciul mobilpay.ro este acum disponibil in reteaua Cosmote si ca Netopia este singurul integrator agreat de catre aceste operator.

Daca sunteti posesorul unei cartele Cosmote sau folositi un abonament, serviciul va fi disponibil pentru dumneavoastra oricand. Va reamintim ca mobilpay.ro este un serviciu de microplati prin intermediul telefonului mobil, destinat proprietarilor de servicii online, care doresc sa isi monetizeze traficul si continutul.

Mobilpay.ro nu serveste doar pentru plata, ci si pentru managementul serviciilor pe care le platiti, prin intermediul unei platforme versatile. Daca doriti sa testati serviciul oferit de catre Netopia puteti acesa adresa mobilpay.ro/demo/ . Costurile de initiere si operare mobilpay sunt practic zero, iar Netopia va percepe comisionae fixe, indiferent de sumele pe care le tranzactionati. Astfel, veti plati 1.40 euro pe tranzactie, indiferent de numarul de operatiuni efectuate intr-o perioada de timp (tariful nu include TVA).

Pentru mai multe informatii vizitati aceasta pagina.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×