YouTube creste durata maxima a clipurilor la 2 ore (pentru parteneri)

Autor:  | Publicat în:  YouTube 1.185 ori
<b>YouTube creste durata maxima a clipurilor la 2 ore (pentru parteneri)</b>YouTube tocmai a luat o decizie care va incuraja (voluntar sau nu) pirateria si anarhia generala online, de vreme ce clipurile postate pe celebrul site vor putea avea o lungime maxim de 2 ore, cel putin in cazul publisherilor. Limita actuala este de 10...

YouTube tocmai a luat o decizie care va incuraja (voluntar sau nu) pirateria si anarhia generala online, de vreme ce clipurile postate pe celebrul site vor putea avea o lungime maxim de 2 ore, cel putin in cazul publisherilor.

Limita actuala este de 10 minute, iar cea noua va fi de 2 ore si 1GB, in cazul fisierelor uploadate. Banuim ca aceasta mutare este una defensiva, menita sa contracareze cresterea popularitatii unor servicii ca Hulu, Vimeo sau foarte performantul Viddler. Prin colaborarea cu publisheri oficiali, YouTube va dezvolta si sistemul sau de generare a profitului pe baza reclamelor incorporate, rezultand astfel un venit substantial pentru gigantul video sharingului.

Ramane de vazut ce parteneri va gasi YouTube pentru aceasta initiativa, de vreme ce serviciul poarta deja eticheta "low budget", in vreme ce noile site-uri de video sharing au in spate televiziuni si ofera continuturi HD. Pe cand un YouTube cu transmisiuni live, cu showuri TV si fara obsesia drepturilor de autor?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×