Mode Life Up și Mode B65M debutează la eMAG; două noi terminale dual-SIM cu prețuri accesibile

903 ori
<b>Mode Life Up și Mode B65M debutează la eMAG; două noi terminale dual-SIM cu prețuri accesibile</b>Recent, în oferta de produse a celor de la eMAG am remarcat prezența și a unor device-uri dezvoltate de către MODE, o companie de origine italiană ce aduce soluții foarte atractive din punct de vedere al prețurilor practicate. Printre aceste noi...

Recent, în oferta de produse a celor de la eMAG am remarcat prezența și a unor device-uri dezvoltate de către MODE, o companie de origine italiană ce aduce soluții foarte atractive din punct de vedere al prețurilor practicate. Printre aceste noi terminale le avem și pe Mode Life Up, respectiv Mode B65M, două device-uri dual-SIM cu dotări acceptabile.

Mode Life Up dispune de un display qHD IPS de 5 inch cu rezoluție 960 x 540 pixeli, un procesor quad-core MediaTek de 1.3 GHz, 512 MB memorie RAM, 4 GB spațiu intern de stocare, un slot pentru carduri microSD de până la 32 GB, o cameră de 5 megapixeli cu bliț LED, sistemul de operare Android 4.4.2 KitKat și o baterie de 1.600 mAh.

Mode Life Up și Mode B65M debutează la eMAG; două noi terminale dual-SIM cu prețuri accesibile

De asemenea, în ofertă este prezent și Mode B65M, terminal ce sosește cu un display IPS LCD de 4 inch (800 x 480 pixeli), un procesor dual-core de 1.3 GHz, 512 MB memorie RAM, 2 GB spațiu intern de stocare, o cameră foto principală de 3.1 megapixeli, Android 4.2.2 JellyBean și o baterie de 1.500 mAh.

Prețuri:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×