ZTE Star 2 este un nou telefon cu dotări de flagship, preț accesibil și recunoaștere vocală avansată

1.001 ori
<b>ZTE Star 2 este un nou telefon cu dotări de flagship, preț accesibil și recunoaștere vocală avansată</b>ZTE a anunțat astăzi telefonul Star 2, urmaș al lui Star 1, model lansat în China cu câteva luni în urmă. Terminalul adopta același display Full HD de 5 inch, dar face un upgrade serios la capitolul procesor. &nbsp; Noul venit costă 400 de dolari...

ZTE a anunțat astăzi telefonul Star 2, urmaș al lui Star 1, model lansat în China cu câteva luni în urmă. Terminalul adopta același display Full HD de 5 inch, dar face un upgrade serios la capitolul procesor.

Noul venit costă 400 de dolari și dispune de un Snapdragon 801 în locul lui Snapdragon 400 de pe predecesor. ZTE Star 2 vine și cu o cameră de 13 megapixeli în spate, cu blitz dual LED și camera pentru selfie de 5 MP. Acest model măsoară doar 6.9 mm în grosime și are o rama din aluminiu. El oferă și suport pentru acustică Dolby, iar ca selling point avem un sistem avansat de recunoaștere a vocii, care funcționează și când Internetul e oprit.

ZTE Star 2 este un nou telefon cu dotări de flagship, preț accesibil și recunoaștere vocală avansată

Timpul de răspuns e de 1.2 secunde, iar rata de succes de 90%, chiar și cu zgomot de fundal. Handsetul mai vine cu 2 GB RAM, 16 GB stocare, slot microSD și Android 4.4 KitKat cu interfața MiFavor 3.0 aplicată peste. Acesta este un model single SIM, cu o baterie de 2300 mAh și suport 4G LTE.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×