Modelele Oppo Find 7 cu ecran Full HD și 2K confirmate

Autor:  | Publicat în:  Oppo 759 ori
<b>Modelele Oppo Find 7 cu ecran Full HD și 2K confirmate</b>Ieri aflăm că phabletul Oppo Find 7 ar putea avea o cameră de 50 de megapixeli, iar astăzi ni se confirmă faptul că vor exista două versiuni ale acestui handset. Una va avea ecran 2K și cealaltă display Full HD. &nbsp; Pe 19 martie are loc un...

Ieri aflăm că phabletul Oppo Find 7 ar putea avea o cameră de 50 de megapixeli, iar astăzi ni se confirmă faptul că vor exista două versiuni ale acestui handset. Una va avea ecran 2K și cealaltă display Full HD.

Pe 19 martie are loc un eveniment de lansare pentru Oppo Find 7 la Beijing, iar acest model este așteptat cu nerăbdare pentru că e un flagship pe măsura lui Galaxy S5 și noul HTC One. Oppo nu s-a sfiit să posteze numeroase teasere pe web, atât sub formă de clipuri, cât și de imagini. Imaginea de mai sus confirma cele două variante de ecrane, care apăruseră în AnTuTu, prin 2 versiuni de Oppo Find 7 cu rezoluții diferite.

Aflați și că acest smartphone va veni cu un procesor Snapdragon 800 în versiunea Full HD, iar modelul 2K va adopta un procesor Snapdragon 801 la 2.45 GHz. Să vedem și ce camera va fi implementată și mă aștept aici să vedem diferențe și la acest capitol între cele două variațiuni de Oppo Find 7.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×