Noul HTC One ajunge la FCC, teaserele Încep și pe străzile din Londra

793 ori
<b>Noul HTC One ajunge la FCC, teaserele Încep și pe străzile din Londra</b>Au mai rămas 3 săptămâni până la marea lansare a noului HTC One și astăzi aflăm că handsetul a ajuns la FCC și că au început teaserele pe străzile Londrei. Evenimentul de lansare are loc în capitala Marii Britanii, pe 25 martie. Noul HTC...

Au mai rămas 3 săptămâni până la marea lansare a noului HTC One și astăzi aflăm că handsetul a ajuns la FCC și că au început teaserele pe străzile Londrei. Evenimentul de lansare are loc în capitala Marii Britanii, pe 25 martie.

Noul HTC One a fost subiect de teasere și scăpări destul de des în ultima vreme, unele imagini cu el fiind foarte detaliate. Astăzi contul de Twitter HTC UK a publicat imaginea de mai sus, care promovează un soi de asociere între noul terminal și magazinele Selfridges. Trecând la certificarea FCC, modelul care a trecut pe la regulatori este unul AT&T și Verizon.

HTC M8 FCC

în continuare nu avem o confirmare clară a specificațiilor acestui nou venit și mai ales când vine vorba de camera sa duala. Probabil cel mai misterios aspect al acestui smartphone rămâne interfața sa și funcțiile software, pe care nu le-am văzut în nici un leak de până acum.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×