Modem USB AirCard 595U EV-DO Rev A din aprilie

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 1.205 ori
<b>Modem USB AirCard 595U EV-DO Rev A din aprilie</b>Nu am vorbi de un targ dedicat tehnologiilor wireless fara a prezenta un nou modem 3G si puteti vedea in poza de mai jos unul dintre exponatele de la CTIA (cel mai faimos targ wireless): Compania Sierra Wireless ne prezinta in cadrul CTIA un modem USB cu...

Nu am vorbi de un targ dedicat tehnologiilor wireless fara a prezenta un nou modem 3G si puteti vedea in poza de mai jos unul dintre exponatele de la CTIA (cel mai faimos targ wireless):

Compania Sierra Wireless ne prezinta in cadrul CTIA un modem USB cu un nume extrem de greu de tinut minte: AirCard 595U EV-DO Rev A. Nu ne intrebati de la ce vin toate initialele si cuvintele ce alcatuiesc acest nume, in schimb sa admiram modelul care va fi disponibil de luna viitoare la un pret record de 49.99 dolari. Acest pret inseamna de fapt si un contract de 2 ani cu firma Sprint, modemul fiind la distanta de doar cateva semnaturi de dumnevoastra.

Normal ca acest model USB nu este la fel util cum ar fi un 3G incorporat sau modelele ExpressCard/PCMCIA, dar vitezele atinse nu vor lasa de dorit, desi nu se compara cu puterea noilor tipuri de conectivitate. Pentru o persoana mereu in calatorii de afaceri, pentru care laptopul si conexiune la Internet reprezinta prioritati, AirCard 595U este o solutie...una ieftina, dar mai lenta decat rivalele sale 3G.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×