Modul Portrait de pe smartphone-urile Pixel 2 ajunge portat pe telefoanele non-Google ce rulează Oreo

1.598 ori
<b>Modul Portrait de pe smartphone-urile Pixel 2 ajunge portat pe telefoanele non-Google ce rulează Oreo</b>Una dintre calitățile smartphone-ului Google Pixel 2 este și modul Portrait realizat doar din software, nemafiind nevoie de o a doua cameră foto pentru realizarea acestui lucru. Astăzi descoperim că modul cu pricina a fost portat cu succes

Smartphone-urile Pixel 2 și Pixel 2 XL s-au remarcat și la captura bokeh, asta în situația în care nu aduc un modul foto dual la bord - totul fiind realizat din software. Rezultatele au fost de-a dreptul impresionante după cum ați putut vedea și în recenzia colegului Alex care a fost fascinat de fotografiile selfie cu bokeh. Astăzi dăm peste o veste tare bună, aceea că modul Portrait a fost portat cu succes pe telefoanele ce rulează Oreo.

Aflăm prin intermediul Xda-developers.com faptul că aplicația Google Camera în versiunea optimizată pentru telefoanele Snapdragon a fost modificată pentru a rula și pe device-urile non-Google care au Oreo. Nu este nevoie de root pentru descărcarea acestui .apk modificat și aflați că printre telefoanele compatibile se numără Xiaomi Mi 5s, OnePlus 3, OnePlus 3T, Motorola Moto G5S Plus, ba chiar și Samsung Galaxy Note 8. 

Pentru moment funcția bokeh funcționează doar pentru camera din spate a telefoanelor cu Oreo la bord, dar pe viitor funcționalitatea ar putea fi extinsă și pentru selfie-uri. Puteți descărca aplicația Camera în format .apk de aici!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×