Mario Kart va ajunge pe telefoanele mobile, anunţă Nintendo

1.212 ori
<b>Mario Kart va ajunge pe telefoanele mobile, anunţă Nintendo</b>Anul trecut cei de la Nintendo au avut un adevărat hit în zona jocurilor de mobil, acela fiind Super Mario. Pentru 2018 ni se pregătește un alt titlu la fel de interesant și anume Mario Kart, joc pe care compania din spatele francizei îl va aduce

După ce am văzut ajungând pe mobil celebrul joc Super Mario, e drept într-o versiune endless runner side scrolling, acum un alt titlu asociat simpaticului instalator italian e gata să debuteze pe smartphone-uri. E vorba despre Mario Kart.

mario kart

Nintendo a confirmat că va lansa o aplicaţie/joc pentru mobil sub numele de Mario Kart Tour cândva în următorul an fiscal al companiei, adică între aprilie 2018 şi martie 2019. Din păcate nu avem detalii despre acest joc, dar judecând după succesul lui Mario Kart 8 Deluxe pe Nintendo Switch, se anunţă un viitor hit. Aflaţi că acel joc a vândut în jur de 7 milioane de unităţi, ceea ce e impresionant, mai ales pentru o consolă care nu are nici un an vechime.

Firma japoneză a avut un 2017 ocupat, atacând în forţă zona smartphone cu jocuri ca Super Mario Run, Fire Emblem Heroes, Animal Crossing: Pocket Camp, dar şi aplicaţia de socializare Miitomo. Până şi Legend of Zelda ar fi pregătit de debut pe mobil. Mario Kart este un joc de curse arcade, în stil go-kart care debuta în 1992 şi a primit inclusiv variante VR pentru sălile de jocuri.

6 jocuri Mario Kart au fost lansate pe consolele fixe, 3 pentru portabile şi 4 pentru sălile de jocuri. Seria a vândut peste 100 de milioane de unităţi la nivel global.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×