Philips ne-a facut Craciunul fericit cu doua noi telefoane: Xenium 9@9q Dragon si Phoenix

8.273 ori
<b>Philips ne-a facut Craciunul fericit cu doua noi telefoane: Xenium 9@9q Dragon si Phoenix</b>Dupa ce am aflat ca Philips ofera publicului un telefon cu o baterie ce rezista 12 ore in mod convorbire, iata ca producatorul a lansat in perioada sarbatorilor de iarna alte doua noi handseturi promitatoare: Xenium 9@9q, in variantele Dragon si Phoenix....

Dupa ce am aflat ca Philips ofera publicului un telefon cu o baterie ce rezista 12 ore in mod convorbire, iata ca producatorul a lansat in perioada sarbatorilor de iarna alte doua noi handseturi promitatoare: Xenium 9@9q, in variantele Dragon si Phoenix.

Cele doua variante sunt editii de sarbatoare ale handsetului fashion 9@9q, oferind un design glossy intr-un corp clamshell de mici dimensiuni. Observati prezenta display-ului extern discret pe partea glisanta a telefoanelor, permitand utilizatorului sa vizualizeze mesajele necitite inca, apelurile ratate si indicatorul ce face referire la viata bateriei.

Evident, bateria este din nou punctul forte al telefoanelor, oferind 8 ore de "viata" in mod convorbire si o luna de viata in standby. Handseturile sunt cele mai longevive la capitolul baterie, de pe piata terminalelor fashion. Ambele vor costa in jur de 172 de dolari si vor fi disponibile intai in Rusia.

Sursa: Unwired View

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×