Moș Nicolae vine la eMAG cu reduceri la smartphone-uri și tablete În perioada 3 - 8 decembrie

1.896 ori
<b>Moș Nicolae vine la eMAG cu reduceri la smartphone-uri și tablete În perioada 3 - 8 decembrie</b>Ajunși în luna decembrie, eMAG decide că este timpul pentru o nouă campanie specială de reduceri prin care Moș Nicolae ne oferă discount-uri de până la 20% la telefoanele albe și roșii, cât și tablete Apple iPad cu prețuri începând de la...

Ajunși în luna decembrie, eMAG decide că este timpul pentru o nouă campanie specială de reduceri prin care Moș Nicolae ne oferă discount-uri de până la 20% la telefoanele albe și roșii, cât și tablete Apple iPad cu prețuri începând de la 999 lei. Această campanie debutează astăzi, 3 decembrie, și va ține până pe data de 8 decembrie.

Printre smartphone-urile ce beneficiază de reduceri atractive se numără Samsung I9515 Galaxy S4 Value Edition, device ce aduce la pachet conectivitate 4G, 16 GB de stocare și un preț de 1.349 lei, sau Evolio X6 Octa-core, terminal ce costă acum doar 949 lei, prețul său fiind redus cu un procent de 26%.

De asemenea, eMAG ne oferă tablete la prețuri speciale, un model accesibil este și Allview Viva i7 W, tabletă cu display IPS de 7 inch, procesor dual-core Intel de 1.2 GHz, 1 GB RAM și 8 GB spațiu intern de stocare, totul pentru suma de 319 lei.

Cu toate acestea, în categoria tabletelor, reducerea care ne face cu ochiul este prima generație de Apple iPad Mini, dispozitiv inteligent care aduce la pachet 16 GB memorie internă, un display de 7.9 inch, conectivitate Wi-Fi și un preț de 999 lei. Lista completă de reduceri poate fi găsită chiar aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×