MEEM este un cablu USB care face backup automat pentru date în vreme ce încarcă telefonul; Îl găsiţi pe Kickstarter

Autor:  | Publicat în:  Tehnologie 1.033 ori
<b>MEEM este un cablu USB care face backup automat pentru date în vreme ce încarcă telefonul; Îl găsiţi pe Kickstarter</b>Un accesoriu interesant şi-a făcut apariţia pe Kickstarter, pentru o rundă de finanţare, sub numele de MEEM. Acesta este un cablu USB pentru alimentare, care poate face backup automat pentru telefon de fiecare dată c&acirc;nd &icirc;ncepe...

Un accesoriu interesant şi-a făcut apariţia pe Kickstarter, pentru o rundă de finanţare, sub numele de MEEM. Acesta este un cablu USB pentru alimentare, care poate face backup automat pentru telefon de fiecare dată când începe încărcarea.

Conceptul de bază e simplu, cu un conector microUSB şi unul USB standard, de conectat la PC sau încărcător stas. Totuşi în zona mediană a cablului se afla o unitate de memorie, care face backup pentru conţinuturile de pe handset, precum fotografii, muzică, contacte şi alte fişiere. Evident că există şi alternativa cloudului pentru backup, dar nu strică şi unul fizic.

MEEM este un cablu USB care face backup automat pentru date în vreme ce încarca telefonul; Îl găsiţi pe Kickstarter

MEEM are preţ de baza de 57 de dolari în varianta cu 16 GB de stocare, în vreme ce modelul de 32 GB ajunge la 80 de dolari. Comenzile sunt limitate în prima fază, cererea fiind mare. La ora actuală a fost strânsă jumătate din suma necesară pentru a pune în mişcare proiectul, cu 26 de zile rămase. Un avantaj important e garanţia de 3 ani cu care vine produsul.

MEEM este un cablu USB care face backup automat pentru date în vreme ce încarca telefonul; Îl găsiţi pe Kickstarter

Aşteptăm şi o variantă USB Type C.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×