Moto E apare În cadrul unor documente de import; acesta va avea un preț de aproximativ 106$

789 ori
<b>Moto E apare În cadrul unor documente de import; acesta va avea un preț de aproximativ 106$</b>Un nou terminal Motorola despre care am tot auzit în ultima vreme este și Moto E, device ce se presupune a avea un preț foarte accesibil odată ajuns pe piață. Din câte se pare, potrivit unor documente de import, numele Moto E este acum oficial,...

Un nou terminal Motorola despre care am tot auzit în ultima vreme este și Moto E, device ce se presupune a avea un preț foarte accesibil odată ajuns pe piață. Din câte se pare, potrivit unor documente de import, numele Moto E este acum oficial, acesta fiind totodată cunoscut și sub numele de serie XT1022.

Documentele cu pricina prezintă faptul că Motorola a importat 1300 de terminale Moto E. Acesta din urmă va dispune de 4 GB memorie internă și un preț de aproximativ 106$, preț ce se apropie de suma la care este vândut pe piață și Nokia X, un terminal care începe deja să fie popular, după cum aflam și acum câteva zile.

Se așteaptă ca Moto E să fie anunțat oficial în cursul zilei de 13 mai, zi în care vom vedea cu ce alte dotări mai impresionează din punct de vedere al raportului calitate-preț. Dacă Moto E va ajunge pe piață la un preț de aproximativ 500 lei, l-ați alege în schimbul lui Nokia X?

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×