LG Electronics reia relația de cooperare cu o serie de ODM-uri din Taiwan

Autor:  | Publicat în:  LG 447 ori
<b>LG Electronics reia relația de cooperare cu o serie de ODM-uri din Taiwan</b>Dacă acum două zile aflam că cei de la HTC au produs mult mai multe terminale în această primăvară decât se aștepta inițial, în special datorită faptului că s-au contractat și alte companii producătoare, iată că astăzi dăm peste o...

Dacă acum două zile aflam că cei de la HTC au produs mult mai multe terminale în această primăvară decât se aștepta inițial, în special datorită faptului că s-au contractat și alte companii producătoare, iată că astăzi dăm peste o știre similară legată de această dată de LG Electronics.

Potrivit unor surse din industrie, LG a contractat câteva ODM-uri din Taiwan pentru fabricarea unor modele de smartphone-uri 3G cu Android, terminale ce vor fi clasate în categoria entry-level. Comenzile inițiale pentru aceste produse au fost de aproximativ 2 milioane de unități, urmând ca livrarea pe piață se se facă începând cu trimestru 3 din 2014.

Aceste terminale vor ajunge în mare parte pe piețele din Asia de Sud-Est, America Latină, cât și pe alte piețe în curs de dezvoltare. Totodată, aflăm și faptul că în primul trimestru din 2014, LG a reușit să livreze un total de 12.3 milioane de smartphone-uri printre care s-au numărat și modelele Nexus 5, respectiv LG G2.

Un alt lucru pe care sursele din cadrul distribuitorilor de produse din Taiwan l-au precizat, este faptul că în curând se așteaptă ca LG să contracteze noi ODM-uri pentru fabricarea de smartphone-uri 4G LTE și terminale Windows Phone.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×