Android 5.1 Lollipop anunțat oficial; primim HD Voice și îmbunătățiri la capitolul performanță

Autor:  | Publicat în:  Android 1.110 ori
<b>Android 5.1 Lollipop anunțat oficial; primim HD Voice și îmbunătățiri la capitolul performanță</b>Astăzi, cei de la Google au dezvăluit pe blogul oficial faptul că versiunea 5.1 Lollipop a sistemului de operare Android este acum disponibilă, aceasta sosind at&acirc;t cu unele &icirc;mbunătățiri pe partea de performanță și stabilitate,...

Astăzi, cei de la Google au dezvăluit pe blogul oficial faptul că versiunea 5.1 Lollipop a sistemului de operare Android este acum disponibilă, aceasta sosind atât cu unele îmbunătățiri pe partea de performanță și stabilitate, cât și o serie de noi funcții ca și suportul pentru cartele SIM multiple.

Printre alte noi funcționalități aduse de această versiune se numără suportul pentru HD Voice, feature prin care vocea se va percepe la o calitate înaltă de către utilizator. Aceasta este totuși disponibilă doar pentru terminalele compatibile și pentru acele rețele de telefonie ce au inclus un astfel de serviciu în portofoliu.

De asemenea vom primi și funcția Device Protection prin care telefonul ce a fost pierdut sau furat va rămâne blocat până în momentul în care ne vom loga în contul Google, feature care funcționează și atunci când se încearcă resetarea la setările din fabrică.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×