Moto G 2015 este aproape de lansarea oficială; imagini de presă cu telefonul ajung pe web

1.043 ori
<b>Moto G 2015 este aproape de lansarea oficială; imagini de presă cu telefonul ajung pe web</b>Printre smartphone-urile de pe piață ce ies &icirc;n evidență prin raportul calitate-preț, se numără și Moto G, un device din categoria mid-range ce va primi c&acirc;t de cur&acirc;nd un succesor. După fotografiile pe care le-ați văzut anterior...

Printre smartphone-urile de pe piață ce ies în evidență prin raportul calitate-preț, se numără și Moto G, un device din categoria mid-range ce va primi cât de curând un succesor. După fotografiile pe care le-ați văzut anterior aici, iată că astăzi ni se dezvăluie și randări pregătite pentru presă.

Acest lucru ne dă de înțeles faptul că până la evenimentul de lansare oficial nu mai avem mult de așteptat. Potrivit detaliilor precedente, Moto G 2015 va adopta un display de 5 inch cu rezoluție HD, o cameră foto principală de 13 megapixeli cu bliț dual-LED și un senzor frontal de 5 megapixeli.

De asemenea, vom primi conectivitate 4G LTE, 8 GB de stocare, un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 410, 1 GB memorie RAM și sistemul de operare Android 5.1 Lollipop fără mari modificări aduse de către producător.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×