Noi fotografii cu Moto X (2015) confirmă prezența unui scanner de amprente la bord

Autor:  | Publicat în:  Motorola 805 ori
<b>Noi fotografii cu Moto X (2015) confirmă prezența unui scanner de amprente la bord</b>&Icirc;n următoarele c&acirc;teva luni pe piață &icirc;și va face apariția și Moto X (2015), terminal ce va rula Android 5.1 Lollipop din fabrică, și care va aduce la pachet ceva mai multe funcții comparativ cu actualul model existent &icirc;n...

În următoarele câteva luni pe piață își va face apariția și Moto X (2015), terminal ce va rula Android 5.1 Lollipop din fabrică, și care va aduce la pachet ceva mai multe funcții comparativ cu actualul model existent în magazine. Aparent, noul Moto X va beneficia și de un scanner de amprente situat pe partea din spate chiar sub camera foto.

Acest detaliu ne este dezvăluit de către o serie de fotografii publicate de site-ul chinez news.mydrivers.com. Vedem cum arată la interior acest device, și plasarea scanner-ului de amprente. Se remarcă totodată că forma carcasei va fi similară cu cea a modelului actual, cu un spate rotunjit.

Cât despre specificațiile hardware, zvonurile vorbesc despre un display generos de 5.64 inch cu rezoluție Quad HD, un procesor Snapdragon de nouă generație, 3 GB memorie RAM și 32 GB spațiu intern de stocare. Telefonul ar putea aduce la pachet și un port USB Type-C și difuzoare stereo frontale. Să fie aceasta rețea câștigătoare?

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×