Noi fotografii cu Moto X (2015) confirmă prezența unui scanner de amprente la bord

Autor:  | Publicat în:  Motorola 854 ori
<b>Noi fotografii cu Moto X (2015) confirmă prezența unui scanner de amprente la bord</b>&Icirc;n următoarele c&acirc;teva luni pe piață &icirc;și va face apariția și Moto X (2015), terminal ce va rula Android 5.1 Lollipop din fabrică, și care va aduce la pachet ceva mai multe funcții comparativ cu actualul model existent &icirc;n...

În următoarele câteva luni pe piață își va face apariția și Moto X (2015), terminal ce va rula Android 5.1 Lollipop din fabrică, și care va aduce la pachet ceva mai multe funcții comparativ cu actualul model existent în magazine. Aparent, noul Moto X va beneficia și de un scanner de amprente situat pe partea din spate chiar sub camera foto.

Acest detaliu ne este dezvăluit de către o serie de fotografii publicate de site-ul chinez news.mydrivers.com. Vedem cum arată la interior acest device, și plasarea scanner-ului de amprente. Se remarcă totodată că forma carcasei va fi similară cu cea a modelului actual, cu un spate rotunjit.

Cât despre specificațiile hardware, zvonurile vorbesc despre un display generos de 5.64 inch cu rezoluție Quad HD, un procesor Snapdragon de nouă generație, 3 GB memorie RAM și 32 GB spațiu intern de stocare. Telefonul ar putea aduce la pachet și un port USB Type-C și difuzoare stereo frontale. Să fie aceasta rețea câștigătoare?

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×