Noi fotografii cu Moto X (2015) confirmă prezența unui scanner de amprente la bord

890 ori
<b>Noi fotografii cu Moto X (2015) confirmă prezența unui scanner de amprente la bord</b>&Icirc;n următoarele c&acirc;teva luni pe piață &icirc;și va face apariția și Moto X (2015), terminal ce va rula Android 5.1 Lollipop din fabrică, și care va aduce la pachet ceva mai multe funcții comparativ cu actualul model existent &icirc;n...

În următoarele câteva luni pe piață își va face apariția și Moto X (2015), terminal ce va rula Android 5.1 Lollipop din fabrică, și care va aduce la pachet ceva mai multe funcții comparativ cu actualul model existent în magazine. Aparent, noul Moto X va beneficia și de un scanner de amprente situat pe partea din spate chiar sub camera foto.

Acest detaliu ne este dezvăluit de către o serie de fotografii publicate de site-ul chinez news.mydrivers.com. Vedem cum arată la interior acest device, și plasarea scanner-ului de amprente. Se remarcă totodată că forma carcasei va fi similară cu cea a modelului actual, cu un spate rotunjit.

Cât despre specificațiile hardware, zvonurile vorbesc despre un display generos de 5.64 inch cu rezoluție Quad HD, un procesor Snapdragon de nouă generație, 3 GB memorie RAM și 32 GB spațiu intern de stocare. Telefonul ar putea aduce la pachet și un port USB Type-C și difuzoare stereo frontale. Să fie aceasta rețea câștigătoare?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×