Moto G5 şi Moto G5 Plus au parte de scăpări, sub formă de randări ale huselor lor

1.331 ori
<b>Moto G5 şi Moto G5 Plus au parte de scăpări, sub formă de randări ale huselor lor</b>A trecut ceva timp de la ultima scăpare în care Motorola Moto G5 Plus își făcea apariția, telefon care la un moment dat a ajuns a fi listat chiar pe OLX.ro la vânzare în versiunea prototip. Astăzi vedem o nouă randare pentru acest model și pentru

După ce Moto G5 Plus era vândut ca prototip pe OLX în România, au mai apărut câteva scăpări pentru acest model, dar şi pentru Moto G5. Ele au toate şansele să fie prezentate la evenimentul Moto de la MWC 2017, dar până atunci avem o scăpare proaspătă azi, sub forma randării de mai sus.

Ea ne prezintă designul lui Moto G5 şi G5 Plus prin intermediul unor imagini cu huse pentru aceste terminale. Ambele telefoane vor avea scannere de amprente frontale, dar nu acelea pătrate şi inestetice de pe Moto G4 Plus şi Moto Z, ci unele ovale integrate în butoane Home. Noile modele au designul circular trademark de cameră Moto şi e posibil ca handseturile să aibă corp metalic.

Deşi au scăpat pe argintiu până acum, iată că Moto G5 şi G5 Plus apar şi pe auriu. În privinţa dotărilor, zvonurile afirmă că Moto G5 Plus va adopta un ecran Full HD de 5.5 inch, procesor Snapdragon 625 şi 4 GB RAM, plus 32 GB stocare. Primim şi Android 7.0 ca OS, plus o cameră de 12 MP în spate şi frontală de 5 MP. Moto G5 va avea cel mai probabil 3 GB RAM, un ecran Full HD mai mic, sau chiar unul HD, iar camerele ar trebui să fie similare.

Aflăm mai multe pe 26 februarie!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×