Motorola Moto Z (2017) ar putea sosi cu scanner de iris, conform unui brevet scăpat pe web

1.096 ori
<b>Motorola Moto Z (2017) ar putea sosi cu scanner de iris, conform unui brevet scăpat pe web</b>Potrivit unui brevet ce tocmai a ajuns pe web, se pare că noul flagship Motorola Moto Z (2017) ar putea sosi și cu un scanner de iris la pachet. Vom primi în continuare și scanner-ul de amprente, dar sperăm ca acesta să fie integrat într-un mod mai

După scăpări ale lui Moto Z (2017) din urmă cu câteva zile, iată că acest telefon revine în actualitate prin intermediul unui brevet. E cam devreme să ne gândim la lansare, predecesorul având cam jumătate de an vechime, dar proprietăţile intelectuale pentru nou venit există deja.

Se pare că Moto Z (2017) ar integra un scanner de amprente, dacă ne luăm după documente. Vom avea o cameră frontală pe acest smartphone cu lentile cu câmp îngust, ce vor avea rol de a găsi în mod eficient ochii utilizatorului. Astfel se va realiza autentificarea pe bază de iris. În ultima săptămână acest telefon ar fi apărut şi în GeekBench, cu numele de cod XT1650 şi procesor Snapdragon 835 la bord.

Moto Z (2017) mai are totuşi de aşteptat, de vreme ce la ultima verificare chipseturile Qualcomm de ultima generaţie erau monopolizate de Samsung pentru început. Handsetul vine şi cu 4 GB RAM, Android 7.1.1, iar modularitatea va fi păstrată de la primul Moto Z. Nu e exclus să vedem şi noi module, probabil variante evoluate ale celor muzicale, de baterie şi cameră de anul trecut, dar şi noutăţi, mai ales că Moto a deschis proiectul şi unor terţe părţi pentru a veni cu idei noi.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×