Motorola Moto G5 şi Moto G5 Plus apar în randări oficiale şi cu liste de specificaţii detaliate înainte de debutul de la MWC 2017

1.403 ori
<b>Motorola Moto G5 şi Moto G5 Plus apar în randări oficiale şi cu liste de specificaţii detaliate înainte de debutul de la MWC 2017</b>Avem marcată deja în calendar data de 26 februarie ca o zi explozivă, în care văd lumina zilei atât Huawei P10, cât şi LG G6, dar vom lua contact la MWC 2017 şi cu Motorola Moto G5 şi G5 Plus. Pentru a completa seria de scăpări ale acestor două modele..

Avem marcată deja în calendar data de 26 februarie ca o zi explozivă, în care văd lumina zilei atât Huawei P10, cât şi LG G6, dar vom lua contact la MWC 2017 şi cu Motorola Moto G5 şi G5 Plus. Pentru a completa seria de scăpări ale acestor două modele, ce a debutat cu un prototip pe OLX.ro, azi avem şi randări ale terminalelor, la pachet cu liste credibile de specificaţii.

Chiar dacă am mai văzut randări realizate de artişti şi fotografii hands-on, de această dată apar randări cu iz oficial pentru ambele modele Moto G5. Un retailer spaniol prea grăbit este sursa acestor scăpări, aparent. Moto G5 Plus ar urma să fie un terminal high end cu ecran de 5.2 inch cu rezoluţie Full HD, dar şi cu protecţie Gorilla Glass 3, camera principală de 12 MP cu "dual autofocus pixels", plus cameră frontală de 5 MP.

Acest terminal va avea şi procesor Snapdragon 625, 2 GB RAM, 64 GB stocare, NFC şi un strat protector contra apei. Există şi scanner de amprente aici, o baterie de 3000 mAh cu suport pentru TurboPower şi toate acestea ajung pe un device cu grosime de 7.9 mm şi greutate de 155 grame. Ca OS avem Android 7.0 Nougat.

Moto G5 va avea un ecran puţin mai mic, de 5 inch şi va păstra rezoluţia Full HD. Va include o cameră de 13 MP în spate, frontală de 5 MP şi procesorul Snapdragon 430 văzut şi pe Nokia 6. Există 2 GB RAM la bord, 32 GB stocare, o baterie de 2800 mAh  cu încărcare rapidă de 10W. Nu avem NFC, dar primim scanner de amprente şi protecţie contra apei.

Nougat rămâne OS-ul ales aici şi creşte talia la 9.5 mm şi scade greutatea la 145 grame. G5 Plus se remarcă prin protuberanta camerei, în vreme ce G5 nu are o astfel de denivelare. Ambele modele au corp metalic, pe bază de aluminiu, iar G5 vine cu logo Lenovo lateral, deşi nu putem garanta că va fi păstrat în varianta finală. Preţul e încă necunoscut.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×